TM18

Släpvagnen för transport av fordon och maskiner, TM18 är en beprövad design som används av både privatpersoner och företag för att transportera byggmaskiner och utrustning med mindre dimensioner och vikt.

Artikelnr: tm18 Kategori:

Beskrivning

En släpvagn för speciella uppgifter

TM18-modellen har en totalvikt på 1800 kg. Den kan bära laster upp till 1446 kg, med en längd på cirka 2,5 och en bredd på 1,4 meter. Släpvagnens dragstång är en integrerad del av ramen, vilket påverkar hela konstruktionens stabilitet och hållbarhet. Släpvagnens design har utformats så att lastning av alla maskiner och fordon maximeras. Den fasta rampen, som du kan fälla in, är till hjälp i detta, och dess ytterligare fördel är den lilla lutningsvinkeln. Lastad utrustning kan spännas fast med åtta handtag på släpets sidor. Dessutom säkerställer golvet, vattentätt och halkskyddad plywood, säker transport.

SOLID KONSTRUKTION

Konstruktionen av TM18, släpvagnen för transport av fordon och maskiner är extremt hållbar och motståndskraftig mot yttre faktorer. Elementen skyddas mot korrosion genom varmförzinkning, vilket ytterligare ökar dess motståndskraft mot friktion och stötar.

En påskjutsbroms används för att bromsa och medan du stannar – en parkeringsbroms. Den första lösningen förkortar avsevärt bromssträckan för hela släpvagnen, vilket har en mycket positiv effekt på körsäkerheten. Parkeringsbromsen skyddar i sin tur släpvagnen på parkeringen. Massiva släphandtag för släpvagnen säkerställer säkerheten för den transporterade lasten.

UTRUSTNING

När du köper släpvagnen för transport av fordon och maskiner, TM18-modellen, får kunden ett stödhjul och laststöd som standard. Dessutom kan den eftermonteras med ett reservhjul med montering och LED-baklyktor.

Mer information

Vikt354 kg
Dimensioner4556 × 1864 × 1895 mm
Antal axlar

Axeltyp

Hjultyp

Lastkapacitet (kg)

Lastningsvinkel (grader)

Lastyta bredd (mm)

Lastyta längd (mm)

Tjänstevikt (kg)

Totaltvikt (kg)