ART NR: tpm35 Kategori:

TPM35-3617

87,950.00 kr ink. moms

Släpvagnen för transport av fordon och maskiner, modell TPM35, är en enhet med en solid struktur och de största dimensionerna och lastkapaciteten från TPM-serien.

* Vagnen på bilden kan vara extrautrustad

3500 KG
3619 MM
1756 MM

En släpvagn för speciella uppgifter

TPM35-modellen har en totalvikt på 3500 kg. Den kan bära laster upp till 2669 kg, med en längd på cirka 3,65 och en bredd på 1,8 meter. Släpvagnens ram är förstärkt med ett speciellt fackverk och två längsgående delar som utgör en integrerad del av dragstången. En bred ramp med liten infallsvinkel gör att du enkelt kan komma in och hämta lasten från släpvagnen. Dessutom är rampen i sig utrustad med ett oberoende lås som skyddar den mot okontrollerad öppning. På golvet i TPM35-modellen finns fästen för spännband, 4 på vardera sida.

SMARTA LÖSNINGAR

Åtkomst till lasten underlättas av speciellt förberedda steg på båda sidor om släpvagnen. Solida handtag som stänger rampen garanterar en hög säkerhet under transport. Golvet är tillverkat av vattentät plywood med en halkfri beläggning.

Hela strukturen är skyddad mot korrosion genom varmförzinkning. Som standardutrustning finns två mekanismer för att stoppa släpvagnen eller säkra det på parkeringen: påskjutsbroms och parkeringsbromsar.

Dessutom kommer kunden som standard att få ett stödhjul, ett reservhjul med montering och kilar för att låsa släpvagnshjulen när de köper släpet. Dessutom kan den eftermonteras med LED-baklyktor.

Vikt806 kg
Dimensioner5664 × 2434 × 1780 mm
Antal axlar

Axeltyp

Hjultyp

Lastkapacitet (kg)

Lastningsvinkel (grader)

Lastyta bredd (mm)

Lastyta längd (mm)

Tjänstevikt (kg)

Totaltvikt (kg)

Scroll to Top